De tuinset van je dromen!

by Redactie
De tuinset van je dromen!

Het liefst zijn we de hele dag buiten. In de zomerperiode spenderen we onze tijd buiten in de tuin of op ons terras. Wanneer de winterperiode aanbreekt, houden we ons buiten warm onder overkappingen en veranda’s met heaters en warme dekens. Wist je dat tuinmeubelen een multifunctioneel karakter hebben? Misschien had je het niet gedacht, maar tegenwoordig worden tuinmeubelen zowel binnen als buiten gebruikt. Veel tuinmeubelen zijn licht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Wanneer ze een zomer buiten hebben gestaan, zijn ze in een handomdraai schoon te maken, zodat je ze in de winterperiode een ander plekje kunt geven. Dit kan buiten onder een overkapping of binnen zijn! En misschien vraag je je nu af of tuinmeubelen wel het uiterlijk hebben om binnen geplaatst te worden? De tuinmeubelbranche heeft niet stil gestaan en heeft tuinmeubelen in een nieuw jasje gestopt. Tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, vormen, maten en materiaalsoorten. Tegenwoordig worden veel tuinmeubelen daarom ook wel designmeubelen genoemd, omdat ze een eigentijds uiterlijk hebben gekregen. Jaren geleden werden veel tuinmeubelen van plastic gemaakt, die je liever niet in je woonkamer ziet staan. Dit geldt absoluut niet voor de tuinmeubelen van deze tijd. Maak in deze blog kennis met verschillende designmeubelen uit de tuinmeubelbranche en vind de set van je dromen!

ROUGH: stoer teakhout!

Teakhouten tuinmeubelen zijn niet meer weg te denken uit het tuinmeubelassortiment. De teakhouten tuinmeubelen van het merk ROUGH worden zowel binnen als buiten geplaatst. ROUGH staat bekend om zijn uiteenlopende collectie van houten tafels, stoelen, loungesets tot accessoires. Alle meubelen van ROUGH zijn behandeld met een Old Teak Greywash. Door deze wash krijgen meubelen een grijze look, die stoer en robuust is. Met hout is de basis gelegd. Je geeft een houten tuinmeubelstuk identiteit met gekleurde decoratie, zoals een tof sierkussentje. Als je teakhout buiten plaatst, gaat het door weeromstandigheden werken. Er ontstaan barstjes en scheurtjes. Door deze eigenschappen krijgt elk houten tuinmeubelstuk een eigen look.

Kunststof vlechtwerk

Veel gekleurde tuinmeubelen zijn gemaakt van kunststof vlechtwerk. Je ziet gele tuinstoelen, rode barstoelen of blauwe loungestoelen. Geen kleur is eigenlijk te gek. Je kunt een tuin met gekleurde bloemen of struiken opvrolijken, maar een vrolijk tuinsetje kan ook wonderen doen! Kunststof gevlochten tuinmeubelen zijn licht in gewicht, gemakkelijk schoon te maken en ook nog eens zeer sterk.

Bernstein: modern en strak

Ben je gek op een moderne objecten en strakke vormen? Dan moet je kennismaken met de Bernstein collectie. De meeste tuinmeubelen van dit merk zijn gemaakt van Roest Vast Staal en aluminium, waardoor ze een moderne uitstraling hebben. Door deze uitstraling zijn ze ook voor binnen zeer geschikt. De meubelen van Bernstein zijn zeer sterk, duurzaam en zwaar.

Huiswiki.nl

Huis (woning) – Een huis, woning of (Vlaams) woonst is een bouwwerk waarin mensen kunnen wonen. Hier gaat het om een (deel van een) gebouw dat muren rondom een binnenruimte heeft, evenals een dak.