Top 10 huisdecoratie sites

by Redactie
Top 10 huisdecoratie sites

Nu het weer lekker weer is, wordt het tijd om je huis weer eens een opknapbeurt te geven. Moest je er vroeger op uit om leuke spulletjes voor in huis te kopen, tegenwoordig kun je vanuit je luie stoel je keuze maken en is het assortiment ook nog eens een stuk groter. Ik heb de leukste huisdecoratiesites voor je op een rij gezet. Bij mijn keuze heb ik niet alleen rekening gehouden met de producten, maar ook met de service, de verzendkosten et cetera. Veel shopplezier!

Vintage Decoraties

 
Ten eerste Raw Materials. Bij Raw Materials verkopen ze nieuwe artikelen gemaakt van oud materiaal, maar ook echt vintage producten, oftewel oude producten in de originele staat. Denk aan oude scheepslampen, industriële hanglampen, bankjes gemaakt van oude vissersboten enzovoorts. Als je op zoek bent naar een authentiek, stoer en vintage blikvanger, dan moet je echt eens op de website kijken. Niet goedkoop, maar wel zoooo mooi.
 
Bij Happy Vintage verkopen ze allemaal originele oude producten. Behalve dat je er producten kunt kopen, verhuren ze ook allerlei artikelen. Voor een minimumbedrag van € 50, – heb je al de gaafste artikelen te leen.
Ook bij Funky Friday kun je terecht voor vintage. Naast vintage verkopen ze er ook retro (dus oud-ogend nieuw) en nieuwe trendproducten. De site is wat minder overzichtelijk dan de voorgaande twee, maar ik ben er zeker van dat je er iets naar je gading kunt vinden.
Bij Huis en tuin decoratie ten slotte vind je nieuwe artikelen, maar ook vintage meubels en decoraties om je interieur een stukje mooier mee te maken.

Top 10 huisdecoratie sites

Handgemaakte Decoraties

 
Bij Etsy vind je handgemaakte artikelen van over de hele wereld. Heb je een creatieve tante die haar spulletjes verkoopt? Grote kans dat ze ook bij Etsy aangemeld is. Het leuke aan de site is dat je de meest bijzondere, handgemaakte dingen voor een redelijke prijs kunt kopen en dat je direct contact met de verkoper kunt hebben, zodat er voor speciale wensen vaak ook nog wel iets te regelen valt.
Bij NoukieNouk kun je terecht voor lampen, woondecoraties en meer, allemaal in lekker felle kleuren. Alles is handgemaakt. Woondecoraties van noukienouk zijn gemaakt met een knipoog. Je fleurt er elk interieur gegarandeerd mee op.

In Oosterse Sferen

 
Bij Aurana vind je allerlei buddhistische en taoïstische artikelen. Van pendels en kaarsen tot wandkleden en buddhabeelden: alles in het teken van spiritualiteit. Ook al ben je niet zo van het mediteren, yoga-en en meer van die dingen, een Tibetaans altaar of boeddhistisch wandkleed staat gewoon erg mooi en geeft je kamer een oosters tintje.

Overige Online Decoratieshops

 
De laatste drie woondecoratiewinkels die niet in een top tien mogen ontbreken zijn ten eerste WoonTrendz, waar je de mooiste trendy decoratieartikelen kunt vinden en bovendien veel inspiratie kunt opdoen. Vervolgens is er nog Leuk in Huis met leuke landelijke decoraties voor in huis. En bij Only Specials ten slotte, kun je terecht voor een bijzonder artikel uit hun wisselende aanbod aan originele decoratiestukken voor in huis.

Huiswiki.nl

Huis (woning) – Een huis, woning of (Vlaams) woonst is een bouwwerk waarin mensen kunnen wonen. Hier gaat het om een (deel van een) gebouw dat muren rondom een binnenruimte heeft, evenals een dak.