9 geweldige webshops met inspiratie voor je tuin

by Redactie
9 geweldige webshops met inspiratie voor je tuin

1. Tuincollectie

Tuincollectie is de webshop van GroenRijk Maasbree. Ze hebben behalve tuin- en kamerplanten ook allerlei accessoires in het assortiment. Zo vind je er ook barbecues, tuinmeubels, tuingereedschap en vijveroplossingen. Veel materiaal is door de eigenaren zelf uit het midden oosten geïmporteerd, wat de collectie net wat anders maakt dan het gemiddelde tuincentrum assortiment. Zou jij deze stoel ook eens willen proberen?
 

2. Twishgarden

Twishgarden is onderdeel van Twish, een soort paraplusite met sites voor diverse productgroepen. Twishgarden is behalve expert op het gebied van tuinen, ook zeer bedreven in online communicatie. Geen fysieke winkel die ook een website heeft waar je weinig mee kunt. Twishgarden is een volwaardige webshop met tips & advies pagina’s, en waarbij je met de medewerkers online contact op kunt nemen mochten er nog vragen zijn. Ook aan de kinderen is gedacht.
 

3. Allesvoortuinen

Bij Allesvoortuinen geen loze beloften, maar gewoon een goede service, heldere afbeeldingen, en duidelijke informatie. Wanneer je via de allesvoortuinen.nl iets aankoopt, dan kom je niet voor verrassingen te staan. De website ziet er bovendien zeer aantrekkelijk uit, wat het online shoppen een feest maakt. Het assortiment is zeer divers. Zeker ook een aanrader voor wanneer je op zoek bent voor een origineel tuincadeau!
 

4. De Tuinwebshop

DeTuinwebshop.nl is onderdeel van hoveniersbedrijf Holsto Tuinen en Buitenleven. Een hoveniersbedrijf achter een webwinkel, dat betekent dat er veel vak- en productkennis achter zit. Dit houdt in dat je bij de tuinwebshop niet alleen terecht kunt voor de producten, maar ook voor advies, aanleg, onderhoud en montage. Nadeel is wel dat je moeilijk wijs kunt uit de leveringsvoorwaarden. Een van de producten die ze verkopen zijn deze verlichte bollen.

5. Tuinetc.

Tuinetc. is een webshop waar je terecht kunt voor artikelen voor tuin en terras. De meeste producten zijn van A-merken, en dat uit zich in mooie, vaak designartikelen die je tuin een heel andere uitstraling geven. Door de opdeling in tuinonderhoud, tuininrichting en tuindecoratie vind je snel je weg in deze site. Een waarschuwing: Een kijkje op Tuinetc. zorgt er mogelijk voor dat je meer aankoopt dan waar je in eerste instantie de site voor raadpleegde. 
 

9 geweldige webshops met inspiratie voor je tuin

6. Intratuin

Intratuin is een begrip in Nederland. Je weet waar je bij Intratuin voor terecht kunt, maar ze verrassen je ook altijd weer met nieuwe producten. Ze omschrijven zichzelf als een professionele en dynamische organisatie, met een duidelijke ambitie: toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven. Met hun uitgebreide en duidelijke webshop lijken ze daar goed mee bezig te zijn.
 

7. Nuyens Tuin & Groen Shop

Nuyens Tuin & Groen Shop levert tuinartikelen en tuinplanten aan particulieren, hoveniers en andere bedrijven. Het is een familiebedrijf van al meer dan 100 jaar oud. Ze zijn in de regio van Alkmaar bekend, en proberen met de webshop ook in de rest van het land bekendheid te verwerven. De webshop ziet er overzichtelijk uit, en de informatie laat duidelijk zien dat ze kennis hebben over hun producten.
 

8. Tuin Shopper

Tuinshopper is onderdeel van Tuincentrum Soontiëns in Eindhoven. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in stadstuinen, oftewel tuinen met een klein oppervlak. Ook wordt er rekening gehouden met onze dierlijke stadsbewoners: nestkastjes, insectenhotels, je vindt het bij tuinshopper. Daarnaast vind je er ook materiaal voor het kweken van je eigen fruit en groente. Behalve voor volwassenen, hebben ze ook gereedschap en ontdekkingssets speciaal voor kinderen. Zoals ze het zelf zeggen: tuinshopper biedt niet alleen spullen voor in je tuin, maar een hele natuurbeleving. Erg leuk een minivijver voor op je balkon.
 

9. Tuinen.nl

Tuinen.nl heeft inmiddels al een nieuwe site, maar aangezien die nog in de betafase zit, raden we je aan op voorlopig nog de oude website te raadplegen. Tuinen.nl biedt behalve een veelheid aan tuinproducten ook zeer veel tuingerelateerde informatie aan op de site. Dit maakt dat de site misschien wat onoverzichtelijk oogt, maar wanneer je er eenmaal je weg in gevonden hebt, dan vind je er wel ontzettend veel nuttige informatie, tips en aanbevelingen.
 

Huiswiki.nl

Huis (woning) – Een huis, woning of (Vlaams) woonst is een bouwwerk waarin mensen kunnen wonen. Hier gaat het om een (deel van een) gebouw dat muren rondom een binnenruimte heeft, evenals een dak.